• En flot efterbehandling sikrer dig en fuldendt tryksag

    Vælg mellem lak, prægning, falsning, kachering, stansning m.m.

    Efterbehandling og forædling af tryksager

Finish af høj kvalitet i vores bogbinderi

I vores store bogbinderi tilbyder vi falsning, skæring, klammehæftning og limbinding af opgaver i alle formater.

Vi tilbyder også en flot finish via perforeringer, prægning, kachering, lak- og folieoverflader. Det giver dig mulighed for at udtrykke en ekstra seriøsitet og professionalisme via efterbehandling og forædling af dine tryksager. F.eks. kan kachering give en fløjlsblød overflade, der giver udtryk af eksklusivitet, eller en partiel lak kan skabe  fokus på logo eller fotos via tilførelsen af en blank overflade. En fuldlakering kan virke beskyttende og sørger for, dine tryksager holder sig flotte i lang tid.

Prægning kan fremhæve udvalgte områder på en tryksag. Det giver en flot effekt, uanset om prægningen er ophøjet eller nedfældet.

Lad heller ikke dine tryksager blive begrænset af gængse formater. Vi tilbyder fanestans og udstansning. På den måde sikres dine tryksager et helt unikt udtryk, uanset om du har brug for profilbrochure, visitkort eller emballage.

Grundighed og høj kvalitet er nøgleord i vores bogbinderi, og vi stræber efter bedst mulige resultat. Det gælder uanset, om dit produkt leveres som færdige filer, eller vi, i samarbejde med grafikere og trykkeri, skal levere en totalløsning.

Ring på tlf. 9892 0500 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dine tryksager.

Veludført efterbehandling

Gør brug af vores erfaring indenfor bogbinderi, og lad os give et seriøst bud på, hvordan din opgave løses bedst muligt.

Ring på tlf. 9892 0500

eller